ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1011


УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
 
(______________________  СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                            2021  року              №  
 
Про надання згоди  на прийняття  у комунальну власність територіальної громади м.Трускавця та безоплатну передачу на баланс комунального підприємства «Трускавець вода» вартість капітальних вкладень
 
З метою забезпечення сталого функціонування системи водопостачання та водовідведення м. Трускавця, враховуючи звернення Департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА, авізо №4/1217310, у зв’язку із зміною балансоутримцвача мереж водопостачання, керуючись статтями 25, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада
ВИРІШИЛА
  1.  Надати згоду на прийняття на баланс територіальної громади м.Трускавець від Департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації капітальні вкладення профінансовані на виконання програми «Питна вода» на 2011-2020 роки у Львівській області по об’єкту «Реконструкція мереж водопостачання від вул. Стебницька до вул. Скоропадського в м. Трускавець Львівської області» на суму 1457623,94 грн. (один мільйон чотириста п’ятдесят сім тисяч шістсот двадцять три грн. 94 коп.) .
  1. Передати безоплатно на баланс комунального підприємства «Трускавець вода» вартість капітальних вкладень по об’єкту зазначеного в п.1 даного рішення:
  2. Рішення Трускавецької міської ради №1809 від 23.07.2020 року «Про надання згоди  на прийняття  у комунальну власність територіальної громади м.Трускавця та безоплатну передачу на баланс ТзОВ «Трускавецький водоканал» вартість капітальних вкладень» вважати таким що втратило чинність.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (А. Стародуб).

 
.Міський голова                                                  А. Кульчинський