ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

17.05.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 997
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), по вул. Л.Українки,1 в с. Модричі Дрогобицького району Львівської області Беш М. Ю.

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МIСЬКА РАДА
Львiвської областi
(_______СЕСІЯ ­ВОСЬМОГОДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
Від                           2021року                  № _____
 
Про  затвердження технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) у власність для будівництва
і обслуговування житлового будинку, господарських
будівель та споруд (присадибна  ділянка), по вул. Л.Українки,1
в с. Модричі Дрогобицького району Львівської області
Беш М. Ю.
 
Розглянувши заяви  Беш Марії Юріївни   технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,2128 га,в с. Модричі Дрогобицького району Львівської області , рішення Модрицької  сільської ради 571 від 31.01.2020 р. «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у гр..Беш Марії Юріївні» керуючись ст. ст. 12, 118, 122  Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
  1. 1. Затвердити Беш Марії Юріївні  технічної документації із землеустрою
    щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,2128 га, по вул.. Л.Українки,1 в с. Модричі  Дрогобицького району Львівської області, кадастровий номер – 4621284900:01:002:0026
  2. 2. Надати Беш Марії Юріївні   у власність земельну ділянку, площею 0,2128 га, по вул.. Л.Українки,1 в с. Модричі  Дрогобицького району Львівської області, кадастровий номер – 4621284900:01:002:0026 ,цільове призначення  (02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової та громадської забудови за рахунок земель не наданих у власність та користування.
  3. 3. Беш Марії Юріївні   використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
  4. 4. Беш Марії Юріївні   зареєструвати право власності на земельнуділянку в Державному реєстріречових прав на нерухомемайно.
  5. 5. Контроль за виконаннямцьогорішенняпокласти на постійнукомісію з питаньземлекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).
Міський голова                                                                         А.Кульчинський