ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Чинний

Дата:

14.05.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 982
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,100 га в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області урочище «Дякова гора» Федючці І.М.


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від                         2021 р.              №
 
Про  затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва
і обслуговування житлового будинку, господарських
будівель та споруд (присадибна  ділянка), площею 0,100 га
в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області
урочище «Дякова гора» Федючці І.М.
 
Розглянувши заяви Федючки Ірини Михайлівни, проект землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,100 га,в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області в урочищі «Дякова гора», рішення Станильської сільської ради № 234 від 11.06.2014 «Про затвердження детального плану території під розміщення житлової забудови в с. Станиля урочище «Дякова гора», рішення Станильської сільської ради № 384 від 13.02.2020 р. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Федючці І.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку в урочищі «Дякова гора», керуючись ст. ст. 12, 118, 123, 186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 

  1. Затвердити Федючці Ірині Михайлівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,1000 га, в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області урочище «Дякова гора» ділянка №39, кадастровий номер – 4621287400:01:003:0106.
    1. Надати Федючці Ірині Михайлівні у власність земельну ділянку, площею 0,1000 га в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області в урочищі «Дякова гора» ділянка №39, (кадастровий номер -4621287400:01:003:0106) цільове призначення  (02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової та громадської забудови за рахунок земель запасу.
  2. Федючці Ірині Михайлівні використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
  3. Федючці Ірині Михайлівні зареєструвати право власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).

Міський голова                                                                         А.Кульчинський