ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 973


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________20____ р.              № ____
 
Про   дозволу  на виготовлення проекту
 із землеустрою  щодо відведення  земельної  ділянки
орієнтовно площею 0,1га в с. Станиля Дрогобицького
райолну Львівської області Граблюк М.М.
 
Розглянувши заяву  Граблюк Марини Михайлівни, беручи до уваги рішення Трускавецької міської ради №667  від 25.03.2021р. «Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території під розміщення індивідуального житлового будинку та господарських споруд в с. Станиля, квартал забудови по вул. Зарічна Дрогобицького району»  керуючись ст.ст.12, 116,118 , 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

       1. Дати дозвіл  Граблюк Марині Михайлівні  на виготовлення  проекту з землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 0,1 га в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області в кварталі забудови по вул. Зарічній ,  з подальшим наданням земельної ділянки у власність за рахунок земель  міської ради не наданих у власність та користування .
       2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний).

  
 
 
Міський голова                                                                           А.Кульчинський