ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

14.05.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 960
Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовно площею 0,12га по в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області для ведення садівництва Наминанік М.М.


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________20____ р.              № ____
 
Про відмову в  наданні  дозволу 
 на виготовлення проекту  із землеустрою
 щодо відведення  земельної  ділянки
орієнтовно площею 0,12га по
 в с. Станиля Дрогобицького району
Львівської області для ведення садівництва
Наминанік М.М.
 
Розглянувши заяву  Наминанік Марії Михайлівні з додатками, встановлено, що у відповідності  до графічного матеріалу поданого заявницею   земельна ділянка орієнтовною площею 0,1200га , яку заявниця  має бажання відвести  для індивідуального садівництва у відповідності до генерального плану с.Станиля , затвердженого рішенням Станильської сільської ради №316 від 02.10.2015року, визначена під житлову забудову.  Беручи до уваги вище наведене та  керуючись ст.. ст., 12,  118, 122 Земельного кодексу України   , п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада 

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

       1. Відмовити Наминанік Марії Михайлівні в наданні дозволу  на виготовлення  проекту з землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 0,1200 га в с. Станиля  для ведення садівництва , в звязку з невідповідністю місця розташування цієї земельної ділянки вимогам  генерального плану с. Станиля Дрогобицького району Львівської області (с. 118 Земельного кодексу України. Згідно генерального плану ця  земельна ділянка визначена під житлову забудову.  
       2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний).

  
 
 
Міський голова                                                        А.Кульчинський