ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

22.04.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 754
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,1170 га в с. Модричі Дрогобицького району Львівської області Пагуті Лілії Василівні

                                    УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(13 ЧЕРГОВА   СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від  22 квітня  2021 р.                          754
 
Про  затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва
і обслуговування житлового будинку, господарських
будівель та споруд (присадибна  ділянка), площею 0,1170 га
в с. Модричі Дрогобицького району Львівської області
Пагуті Лілії Василівні  
Розглянувши заяви Пагути Лілії Василівни, проект землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,1170 га, квартал індивідуальної житлової забудови в районі колишньої військової частини с. Модричі Дрогобицького району Львівської області, рішення Модрицької сільської ради № 233 від 11.10.2012 «Про затвердження детального плану території кварталу індивідуальної житлової забудови в районі колишньої військової частини села Модричі Дрогобицького району Львівської області», виписки з рішення Модрицької сільської ради № 250 від 01.11.2012 р. «Про виділення земельної ділянки для індивідуального житлового будівництва, господарських будівель та надання дозволу на складання проекту відведення земельної ділянки Турко Лілії Василівні», свідоцтво про шлюб № 207003 від 01.10.2013р.  керуючись ст. ст. 12, 118, 123, 186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 
  1. Затвердити Пагуті Лілії Василівні  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,1170 га, квартал індивідуальної житлової забудови в районі колишньої військової частини в с. Модричі Дрогобицького району Львівської області, кадастровий номер – 4621284900:01:006:0267.
    1. Надати Пагуті Лілії Василівні  у власність земельну ділянку, площею 0,1170 га в районі колишньої військової частини с. Модричі Дрогобицького району Львівської області (кадастровий номер -4621284900:01:006:0267) цільове призначення  (02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової та громадської забудови за рахунок земель запасу.
  2. Пагуті Лілії Василівні  використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
  3. Пагуті Лілії Василівні  зареєструвати право власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).
Міський голова                                                                         А.Кульчинський