ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

                                 УКРАЇНА                                              
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                                                                                                                                                              
від  22  квітня 2021 року                     № 687

Про реконструкцію частини адмінбудівлі
сільської ради в с. Орів для
облаштування центру
надання адміністративних послуг
                                          
З метою отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 249 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг», наближення якісних адміністративних послуг для громадян, забезпечення ефективного розвитку мережі ЦНАП в Україні, керуючись ст. 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та ст. 6 Закону України «Про адміністративні послуги», міська рада:
 
 
В И Р І Ш И Л А:
 
  1. Здійснити реконструкцію частини адмінбудівлі (І поверх) сільської ради в с.Орів Трускавецької міської територіальної громади для облаштування центру надання адміністративних послуг.
  2. Передбачити в бюджеті Трускавецької міської територіальної громади кошти для співфінансування проєкту з реконструкції частини адмінбудівлі (І поверх) сільської ради в с. Орів для облаштування центру надання адміністративних послуг в обсягу не менше 10% від його загальної кошторисної вартості.
  3. Відділу залучення інвестицій та міжнародної технічної допомоги управління розвитку громади Трускавецької міської ради (Н. Скибак) підготувати клопотання щодо отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 249.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна Трускавецької міської ради (А. Стародуб).
 
 
Міський голова                                                    А. Кульчинський