ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

05.04.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 753
Про розірвання договору оренди землі та припинення права користування земельною ділділянкою площею 0,8 га по вул.. Мазепи,9 в м. Трскавець ТзОВ «Гранд»


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                              СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від                               2020 р.              №
 

 
Про розірвання договору оренди землі  та
 припинення права користування земельною                              ділділянкою  площею 0,8 га  по вул.. Мазепи,9 в
 м. Трскавець ТзОВ «Гранд»
 
Розглянувши заяву ТзОВ «Гранд», беручи до уваги рішення Трускавецької міської ради №1912 від 10.11.2020р. «Про надання дозволу на виготовленні технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,8га по вул.. Мазепи,9 ГБОК «Автомобіліст»., протокол загальних зборів учасників ТзОв «Гранд» від 11.08.2020р.,   керуючись ст. 19,31,33 Закону  України "Про оренду землі", п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",   міська рада

 
В  И  Р   Ш  И  Л  А:
 

1. Розірвати  за згодою сторін з товариством з обмеженою відповідальністю «Гранд»   договір оренди землі та припинити  право користування земельною ділянкою площею 0,8га  в м. Трускавці Дрогобицького району Львівської області  (кадастровий номер – 4611500000:07:003:0022) для колективного гаражного будівництва  та обслуговування гаражів  в зв’язку з створенням  гаражного будівельно-обслуговуючого кооперативу «Автомобіліст» .
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань землекористування, містобудування та благоустрою .

 
 
 
 
 
 
Міський голова                                                                               А.Кульчинський