ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

05.04.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 747
Про відмову в затвердженні проекту Землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність площею 0,1500га в с. Доброгостів по вул. Стебницькій Котормус С.М.


                                     УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________2021 року            № ____
 
Про відмову в  затвердженні  проекту
 Землеустрою щодо відведення земельної
ділянки та надання  земельної ділянки
 у власність площею 0,1500га в с. Доброгостів
по  вул. Стебницькій  Котормус С.М.
 
Розглянувши звернення Котормус Світлани Михайлівни , рішення Доброгостівської  сільської ради № 832 від 06.09.2015р. « Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки.» рішення Доброгостівської сільської ради №475 від 08.05.2018р «Про затвердження кварталів забудови в с. Доброгостів» та  проект землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка) гр. Котормус Світлані Михайлівні в с. Доброгостів на вул. Стебницькій  , встановлено ,що   проект відведення земельної ділянки  для містобудівних потреб розроблено  на підставі  розробленого та затвердженого в 2018 році кварталу забудови. Статтею 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», визначено , що  у разі відсутності плану зонування або детального плану території, затвердженого відповідно до вимог цього Закону, передача (надання) земельних ділянок із земель державної або комунальної власності у власність чи користування фізичним та юридичним особам для містобудівних потреб забороняється.  Беручи до уваги те,що детальний план забудови на земельну ділянку , яка відводиться Котормус С.М. у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка)  відсутній керуючись п.3 ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст.12,118,122  Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада 

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:

       1. Відмовити Котормус Світлані Михайлівні   в затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  площею 0,1500га в с. Доброгостів,  Дрогобицького району Львівської області   та передачі її у власність  в зв’язку невідповідність місця розташування земельної ділянки  вимогам законів,   а саме  вимогам  п.3 ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».
2.Контроль за  виконанням  цього  рішення  покласти  на  постійну  комісію  з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).

 
 
  Міський голова                                                                                 А.Кульчинський