ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 8

                                         УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ  СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від ___ ____________20____ р.              № ____
 
 Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки  по зміні
цільового призначення   на вул. Котляревського
 для продажу на земельних торгах (аукціоні)
права оренди .
 
        Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення , керуючись ст. ст.12,20,123 та главою 21 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
1.Затвердити Трускавецькій міській раді  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення (кадастровий номер - 4611500000:02:002:0090) площею 0,3660га  на вул.Котляревського  для продажу права оренди  на земельних торгах (аукціоні).
1.1. Змінити Трускавецькій міській раді  цільове призначення земельної ділянки (кадастровий  номер - 4611500000:02:002:0090), площею  0,3660га на вул. Роксолани з «будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування» на «  для будівництва та обслуговування  готельно-курортного комплексу із аквакомплексом та закритим  лікувально – оздоровчим басейном», категорія земель – землі рекреаційного призначення , за рахунок земель, що перебувають у власності Трускавецької міської ради.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Ю.Наконечний). 
 
  
 
                                                                                                                    Міський голова                                                                                А.Кульчинський