ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

12.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 615
Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) Варагаш М.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в с. Орів.


                                             УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_______________  СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

Від                              2021 р.              №
 
Про відмову у затвердженні технічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)
Варагаш М.В. для ведення товарного
сільськогосподарського виробництва
 в с. Орів.         
 
Розглянувши заяви Варагаш Миколи Васильовича, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, Свідоцтво про право на спадщину за заповітом, що складається із середньої земельної частки, площею 1,3700 га в умовних кадастрових гектарах, відповідно до Сертифікату на право приватної власності на землю Серія ЛВ № 1405 від 22.05.1997р., керуючись ст.ст. 12, 118, 123 Земельного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2020р №1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин», Закону України «Про Порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)»,  п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", на підставі ст. 55 Закону України «Про землеустрій»  міська рада

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 
 

          1. Відмовити  Варагаш Миколі Васильовичу у затвердженні технічної документацію  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  за межами  с. Орів Сколівського району Львівської області з кадастровим номером -46245852000:04:000:0342  площею 0,3700 га  у зв’язку з із невідповідністю поданої документації з вимогами ст. 55 Закону України «Про землеустрій».
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування,  містобудування    та благоустрою  (голова  комісії   Ю. Наконечний).             

 
Міський голова                                           А.Кульчинський