ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Сегер О.Я.

Доповідач:

Сегер О.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 725
Про розгляд заяви ФОП Сива С.С.


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                                          СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                         2021 р.                                  №
 

Про розгляд заяви
ФОП Сива С.С.
 
        Керуючись ст..25,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 18 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» враховуючи заяву ФОП Сива С.С., з метою розміщення кабінету масажу, міська рада

 
ВИРІШИЛА:
 

1.Продовжити термін дії договору оренди комунального майна територіальної громади міста Трускавця №23 від 26 квітня 2018 року без проведення аукціону, який укладено та продовжуються вперше на нежитлове приміщення площею 25,6 кв.м. по вул. Шевченка,21  у м. Трускавці терміном до трьох років.
Балансоутримувач – Управління комунальної власності  Трускавецької міської ради. Орендарем даного приміщення є ФОП Сива С.С., яка використовує приміщення з метою облаштування кабінету масажу.
 2.Управлінню комунальної власності Трускавецької міської ради провести процедуру укладення договору оренди  відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.

 
 
 
Міський голова                                                   А. Кульчинський