ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 717
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (у власність), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) площею 0,100 га в с. Доброгостів Пилату Василю Миколайовичу


                                           УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_______________  СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від                              2021 р.              №
 
Про  затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки (у власність),
для будівництва та обслуговування житлового будинку,
господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)
площею 0,100 га в с. Доброгостів
Пилату Василю Миколайовичу

  

               Розглянувши заяви Пилата Василя Миколайовича, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Доброгостів Дрогобицького району Львівської області, беручи до уваги  рішення Доброгостівської сільської ради № 586 від 26.06.2014 «Про затвердження дозабудови кварталу індивідуальної житлової забудови № 20 по вул. Стебницька в с. Доброгостів Дрогобицького району Львівської області», рішення № 700 від 03.11.2014р. «Про виділення земельної ділянки для індивідуальної житлової забудови та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку Пилат В.М.»,  керуючись ст. ст. 12, 118, 122, 123, 186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 
  1. Затвердити Пилату Василю Миколайовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (у власність) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Доброгостів Дрогобицького району Львівської області по вул. Стебницька, діл. 33, кадастровий номер – 4621283300:01:002:0014.
    1. 1адати Пилату Василю Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 0,100 га в с. Доброгостів Дрогобицького району Львівської області по вул. Стебницька,  (кадастровий номер - 4621283300:01:002:0014), (02.01) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової та громадської  забудови, за рахунок земель запасу.
  2. Пилату Василю Миколайовичу використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).

 
Міський голова                                                                         А.Кульчинський