УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(10   СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від    25 березня   2021 р.              № 614
 
Про  затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки (у власність),
для будівництва та обслуговування житлового будинку,
господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)
площею 0,2000 га в с. Орів урочище «Поліна»
Костище Івану Степановичу
  

               Розглянувши заяви Костище Івана Степановича, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Орів Сколівського району Львівської області, беручи до уваги  рішення Орівської сільської ради № 762 від 21.03.2019 «Про затвердження Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку», рішення № 788 від 21.03.2019р. «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку»,  керуючись ст. ст. 12, 118, 122, 123, 186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 
  1. Затвердити Костище Івану Степановичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (у власність) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Орів Сколівського району Львівської області урочище «Поліна», кадастровий номер – 4624585200:01:042:0013.
    1. Надати Костище Івану Степановичу у власність земельну ділянку площею 0,200 га в с. Орів Дрогобицького району Львівської області урочище «Поліна» (кадастровий номер -4624585200:01:042:0013), (02.01) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової  та громадської забудови, за рахунок земель запасу не наданих у власність та користування.
  2. Костище Івану Степановичу використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).
Міський голова                                                                         А.Кульчинський