ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Сегер О.Я.

Доповідач:

Сегер О.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 626
Про затвердження Актів безоплатної передачі із спільної власності територіальних громад Дрогобицького району Львівської області цілісних майнових комплексів установ охорони здоров`я та майна, закріпленого за ними у комунальну власність Трускавецької міської ради Львівської області


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                                          СЕСІЯ  ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                         2021 р.                                  №
 
Про затвердження Актів безоплатної передачі
із спільної власності територіальних громад
Дрогобицького району  Львівської області
цілісних майнових комплексів установ охорони здоров`я
та майна, закріпленого за ними у комунальну власність
Трускавецької міської ради Львівської області
 
 
        З метою діяльності та безперебійного функціонування установ охорони здоров`я Трускавецької міської ради, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішень Дрогобицької районної ради  № 28 від 29 грудня 2020 року «Про передачу бюджетних установ та майна із спільної власності територіальних громад Дрогобицького району Львівської області до комунальної власності об’єднаних територіальних громад Дрогобицького району»  та Трускавецької міської ради № 115 від 17.12.2020 року «Про отримання бюджетних установ та майна із спільної власності територіальних громад Дрогобицького району Львівської області до комунальної власності Трускавецької міської ради Львівської області», міська рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити Акти приймання-передачі майна , закріпленого за Уличнянською амбулаторією загальної практики сімейної медицини   з балансу КНП «Дрогобицька районна лікарня» ДРР і передаються в комунальну власність Трускавецької міської ради на баланс КНП «Трускавецька міська лікарня» згідно з Додатком №1.
  2. Затвердити Акти приймання-передачі майна, закріпленого за Доброгостівською амбулаторією загальної практики сімейної медицини   з балансу КНП «Дрогобицька районна лікарня» ДРР  і передаються в комунальну власність Трускавецької міської ради на баланс КНП «Трускавецька міська лікарня» згідно з Додатком №2.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.

 
 
 
 
Міський голова                                                   А. Кульчинський
 
 
 
 


 

ДОДАТКИ

1 626-19.03 СЕГЕР О Додаток до рішення по передачі Доброгостів медицина (1).pdf Переглянути
2 626-19.03 СЕГЕР Додаток до рішення по передачіУличне медицина (3).pdf Переглянути