ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

X

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    4

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(   10    СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від   23 березня  2021 року                   № 567
 
Про скасування рішення Трускавецької міської ради №281 від 04.02.2021р. «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Булюку І.О.та надання земельної ділянки у власність для ведення коллективного садівництва в СТ «Зелений гай»

           
Земельна ділянка з кадастровим номером 4611500000:02:000:0013  згідно проекту відведення відведена Булюку Олександру Івановичу для ведення колективного садівництва  знаходиться за межами населеного пункту , в селі Станиля Дрогобицького району . Повноваження щодо розпорядження землями державної власності  сільськогосподарського призначення за межами  населеного пункту згідно статті      122 Земельного кодексу України  визначені за центральним органом виконавчої влади з питань земельних ресурсів у галузі земельних відносин та його територіальні органи. Беручи до уваги вище наведене , рішення Трускавецької міської ради №281 від 04.02.2021р. «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Булюку І.О.та надання земельної ділянки у власність для ведення коллективного садівництва в СТ «Зелений гай» прийнято з порушенням вимог ст. 122 Земельного кодексу України, керуючись  п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
1. Скасувати рішення Трускавецької міської ради №281 від 04.02.2021р. «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Булюку І.О. та надання земельної ділянки у власність для ведення коллективного садівництва в СТ «Зелений гай»» в зв’язку з невідповідністю вимогам ст. 122 Земельного кодексу України.
2.Контроль за  виконанням  цього  рішення  покласти  на  постійну  комісію  з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).
 
 
Міський голова                                            А.Кульчинський