ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

05.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 552
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність площею 0,2465га в с. Доброгостів Дуді М.М.


                                        УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

Від ___ ____________2021 р.              № ____
 
Про затвердження технічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
та надання земельної ділянки у власність
площею 0,2465га в с. Доброгостів
Дуді М.М.
 
Розглянувши заяви Дуди Миколи Миколайовича, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),Свідоцтво про право власності на житловий будинок №377 від 02.11.1999р., керуючись ст.ст. 12, 118, 123 Земельного кодексу України, , п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

            1.Затвердити  Дуді Миколі Миколайовичу  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2465га (кадостровий номер -4621283300:01:003:0015)на вул. Нова ,127 в с.  Доброгостів Дрогобицького району Львівської області,  цільове призначення  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),категорія земель –землі житлової та громадської забудови.
1.1 Надати  Дуді Миколі Миколайовичу  земельну ділянку площею 0,2465га (кадостровий номер -4621283300:01:003:0015)на вул. Нова ,127 в с.  Доброгостів Дрогобицького району Львівської області  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),категорія земель –землі житлової та громадської забудови за рахунок земель  запасу .
2. Дуді М.М.  використовувати земельну ділянку  за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту iнженерних мереж загального призначення при наявностi таких на земельній ділянці (органiзацiї, якi виконують ремонтнi роботи, зобов’язанi провести повну рекультивацiю територiї). Дотримуватися вимог Земельного кодексу України
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування,  містобудування    та благоустрою  (    голова  комісії   Ю. Наконечний ).

           
Міський голова                                           А.Кульчинський