ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VIII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    3

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
( 8  чергова сесія  восьмого демократичного скликання)
 
 
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
 
Від  25  лютого 2021 року                          № 331
                
 
 
 
Про затвердження  плану
діяльності з підготовки проектів
регуляторних актів на 2021 рік
 
 
 
 
 
            Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. 7, 32 Закону України  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  міська рада
 
В И Р І Ш И Л А :
 
          1.Затвердити план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Трускавецької міської територіальної громади на 2021 рік,  згідно додатку.
 
             2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального  захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування (А. Тріщук).

 
 
 
 
 
 
 
 
     Міський голова                                                                                 А. Кульчинський
 
 
 
 
Додаток
               до рішення міської ради
               №331 від 25 лютого 2021р.
 
 
План діяльності з підготовки проектів
регуляторних актів у сфері господарської діяльності на 2021 рік
 
 

п/п
 
 
Вид і назва проекту
 
 
Ціль прийняття
 
Термін підготовки проекту
Органи та підрозділи, відповідальні за розроблення проекту
1 - Рішення Трускавецької міської ради  «Про встановлення ставок і пільг із сплати земельного податку на території Трускавецької міської територіальної громади»
 
Приведення у відповідність до норм чинного законодавства прийнятих рішень про встановлення місцевих податків і зборів  та наповнення   дохідної частини місцевого бюджету Трускавецької міської  територіальної громади
 
II квартал 2021 року
Фінансове управління Трускавецької міської ради
2 - Рішення Трускавецької міської ради «Про встановлення ставок і пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Трускавецької міської територіальної громади»  
 
 
-//-
 
 
 
-//-
 
 
 
-//-
3 Рішення Трускавецької міської ради  «Про встановлення ставок і пільг із сплати туристичного збору, транспортного податку, збору за місця для паркування транспортних засобів та єдиного податку на території Трускавецької міської територіальної громади»  
 
 
-//-
 
 
 
-//-
 
 
 
-//-
4 Рішення Трускавецької міської ради «Про затвердження Правил благоустрою Трускавецької міської територіальної громади у Новій редакції», затверджених рішенням міської ради від 30 січня 2014 року № 634. Зміна назви адміністративної території у Правилах благоустрою м.Трускавця затверджена рішенням міської ради від 28.01.2021р. № 137 Покращення стану благоустрою Трускавецької міської територіальної громади, контроль у сфері благоустрою та недопущення порушень вимог законодавства II півріччя 2021 року Інспекція з благоустрою Трускавецької міської ради
 
 
Секретар міської ради                                                  Н. Пономаренко