ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Сегер О.Я.

Доповідач:

Сегер О.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

23.02.2021

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 524
Про делегування членів наглядової ради Товариства з обмеженою відповідальністю "Трускавецький водоканал"

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                                          СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

Від                         2021 р.                                  №
 
   Про делегування членів наглядової ради
  Товариства з обмеженою відповідальністю
  "Трускавецький водоканал"
 
            На виконання ст.ст. 2, 3 Порядку призначення членів, утворення та ліквідації наглядових рад комунальних унітарних підприємствах та господарських товариствах Трускавецької міської ради, що затверджено рішенням №234 від 18.02.2021р, враховуючи пропозиції депутатських фракцій, міська рада  
 
ВИРІШИЛА
 
1.  Делегувати  членами наглядової ради Товариства з обмеженою відповідальністю "Трускавецький водоканал" - _____________________________________________, _____________________________________________________________________ як представників від депутатських фракцій у її складі.
2. Умови початку роботи та повноваження членів наглядової ради Товариства з обмеженою відповідальністю "Трускавецький водоканал" зазначених в п.1 цього рішення, визначаються Статутом цього товариства та Порядком організації діяльності наглядової ради комунального унітарного підприємства та господарського товариства Трускавецької міської ради, що затверджено  рішенням №234 від 18.02.2021р.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту будівництва,інженерних комунікацій та екології.
 
 
Міський голова                                          А. Кульчинський