ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 501


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                                          СЕСІЯ  ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                         2021 р.                                  №
 
Про затвердження Актів безоплатної передачі
із спільної власності територіальних громад
Сколівського району  Львівської області
цілісних майнових комплексів установ охорони здоров`я
та майна, закріпленого за ними у комунальну власність
Трускавецької міської ради Львівської області
 
 
        З метою діяльності та безперебійного функціонування установ охорони здоров`я Трускавецької міської ради, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішень Стрийської районної ради № 27 від 21.01.2021р. «Про безоплатну передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Сколівського району» та Трускавецької міської ради № 131 від 28.01.2021 року «Про отримання бюджетних установ та майна із спільної власності територіальних громад Сколівського району Львівської області до комунальної власності Трускавецької міської ради Львівської області», міська рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити Акти приймання-передачі майна , закріпленого за Фельшерсько-акушерським пунктом  с.Зимівки   з балансу КНП «Сколівський центр первинної медичної допомоги» Сколівської райдержадміністрації і передаються в комунальну власність Трускавецької міської ради на баланс КНП «Трускавецька міська лікарня» згідно з Додатком №1.
  2. Затвердити Акти приймання-передачі майна, закріпленого за лікарською амбулаторією загальної практики сімейної медицини с.Орів   з балансу КНП «Сколівський центр первинної медичної допомоги» Сколівської райдержадміністрації і передаються в комунальну власність Трускавецької міської ради на баланс КНП «Трускавецька міська лікарня» згідно з Додатком №2.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.

 
 
 
 
Міський голова                                                   А. Кульчинський