ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 497


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(______СЕСІЯ  ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                                                                                                                                                              
Від ___ лютого 2021 року                                                  №_____                                                                                                                                                    
Про введення додаткових ставок до штатних розписів централізованої бухгалтерії  та господарської групи відділу освіти Трускавецької міської ради
 
          У зв’язку з переданням трьох дошкільних установ та  п’яти середніх загальних шкіл до обслуговування централізованою бухгалтерією відділу освіти Трускавецької міської ради відповідно до рішень Трускавецької міської ради «Про отримання бюджетних установ та майна із спільної власності територіальних громад Дрогобицького району Львівської області до комунальної власності Трускавецької міської ради Львівської ради »  від 17.12.2020р №115, та «Про розподіл активів  Доброгостівської сільської ради, переданих до сфери управління виконавчих органів Трускавецької міської ради»   від 31.12.2020р №106, «Про розподіл активів  Уличненської сільської ради, переданих до сфери управління виконавчих органів Трускавецької міської ради» від 31.12.2020р №109, що призвело до значного  збільшення об’єму робіт,  з метою впорядкування структури відповідно до чинного законодавства, керуючись Наказом Міністерством праці та соціальної політики України від 26.09.2003 №269 « Міжгалузеві нормативи чисельності працівників бухгалтерського обліку, та  з виробничою необхідністю здійснення контролю за дотриманням актів законодавства з питань освіти, проведення процедури закупівель , керуючись Наказом МОН «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26.09.2005р №557 та Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні»  Трускавецька міська рада
                                                   ВИРІШИЛА:
 
1. Ввести додатково у штатний розпис централізованої бухгалтерії  та господарської групи відділу освіти Трускавецької міської ради, а саме:
 
  1. Ввести додатково до штатного розпису централізованої бухгалтерії відділу освіти Трускавецької міської ради посади бухгалтерів   у кількості трьох штатних одиниць з 01.03.2021р.
  2. Ввести додатково до штатного розпису господарської групи відділу освіти Трускавецької міської ради посаду провідний юрисконсульт у кількості 1 штатну одиницю з 01.03.2021р.
  1. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти Трускавецької міської ради (О. Лобик).
  2.   Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я,  молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування (А. Тріщук).

 
        
          Міський голова                                       Кульчинський А.Б.