ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 485


                                                                 УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________2021 року            № ____
 
Про надання дозволу на розроблення
Технічної документації із землеустрою
щодо встановлення(відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
 для ведення товарного сільськогосподарського
 виробництва на земельну частку (пай)
 Галин Г.В. в с. Орів
 
Розглянувши звернення Галин Галини Володимирівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості), Свідоцтво про право на спадщину за заповітом на підставі Сертифікату на право приватної власності на землю (середню земельну частку) Серія ЛВ № 1687 від 22.05.1997р.. керуючись ст. ст. 12, 122  Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні»від 10.07.2018р. №2498-УІІІ, , п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:

            1. Надати дозвіл Галин Галині Володимирівні  дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення  (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміром  0,92га  на території колишньої Орівської сільської ради в межах  Трускавецької міської територіальної громади.
2. Технічної документації із землеустрою  щодо встановлення  (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) подати на затвердження у встановленому законом порядку.
3. Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію з питань   землекористування, містобудування та благоустрою ( голова комісії Ю.Наконечний) .    

 
  Міський голова                                                                                 А.Кульчинський