ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

VIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.02.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 375
Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовно площею 0,08га в селі Доброгостів Гарасим’як М.М.

                                   УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(8 ЧЕРГОВА СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від 25 лютого 2021 року                    № 375
 
 
Про надання  дозволу  на виготовлення
проекту  із землеустрою щодо
відведення  земельної  ділянки
орієнтовно площею 0,08га в селі
Доброгостів Гарасим’як М.М.
 
Розглянувши заяву  Гарасим’як Марії Миколаївни, беручи до уваги  рішення Виконавчого комітету Дрогобицької районної ради Депутатів Трудящих №184 від 06.07.1978р., витяг з протоколу засідання виконкому Доброгостівської  сільської ради народних депутатів Дрогобицького району від 24.11.1977р. №22, виписка з наказу Доброгостівської птахофабрики  №88 від 27.10.1977р.,Акт про відведення в натурі  присадибної  земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку від 10.07.1978р, будівельний паспорт земельної ділянки, проект одноповерхового житлового будинку, свідоцтво про смерть Гарасимяк теодозії Федорівни. керуючись ст.ст.12, 116,118,119. 121,122  Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
       1. Дати дозвіл  Гарасим’як Марії Миколаївні на виготовлення  проекту з землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 0,08 га по вул. Шевченка в с. Доброгостів Дрогобицького району Львівської області  для будівництва та обслуговування  житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової та громадської забудови, з подальшим наданням земельної ділянки у власність за рахунок земель   не наданих у власність та користування.
       2. Фізичній особі, якій надано дозвіл на виготовлення документації  із землеустрою, звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення  проекту відведення земельної ділянки у відповідності до вимог земельного законодавства.
          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний).
  
Міський голова                                                        А.Кульчинський