ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 380


                                         УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________2021 р.              № ____
 
Про надання  дозволу  на виготовлення
проекту  із землеустрою щодо
відведення  земельної  ділянки
орієнтовно площею 0,08га в селі
Доброгостів Гарасимяк М.М.
 
Розглянувши заяву  Гарасимяк Марії Миколаївни, беручи до уваги  рішення Виконавчого комітету Дрогобицької районної ради Депутатів Трудящих №184 від 06.07.1978р., витяг з протоколу засідання виконкому Доброгостівської  сільської ради народних депутатів Дрогобицького району від 24.11.1977р. №22, виписка з наказу Доброгостівської птахофабрики  №88 від 27.10.1977р.,Акт про відведення в натурі  присадибної  земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку від 10.07.1978р, будівельний паспорт земельної ділянки, проект одноповерхового житлового будинку, свідоцтво про смерть Гарасимяк теодозії Федорівни. керуючись ст.ст.12, 116,118,119. 121,122  Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

       1. Дати дозвіл  Гарасимяк Марії Миколаївні на виготовлення  проекту з землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 0,08 га по вул. Шевченка в с. Доброгостів Трускавецької міської територіальної громади  для будівництва та обслуговування  житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової та громадської забудови, з подальшим наданням земельної ділянки у власність за рахунок земель   не наданих у власність та користування.
       2. Фізичній особі, якій надано дозвіл на виготовлення документації  із землеустрою, звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення  проекту відведення земельної ділянки у відповідності до вимог земельного законодавства.
       3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний).

  
 
Міський голова                                                        А.Кульчинський