ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

III

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

84

Проголосовано:

17.12.2020 14:15:31

Автор:

Онаць Н.П.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 84
Про затвердження Цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей демобілізованих учасників антитерористичної операції, дітей з сімей загиблих учасників АТО та дітей-сиріт або дітей позбавлених батьківського піклуванняна2021рік

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(ТРЕТЯ СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від   17  грудня  2020 року                    №  84
 
                 
Про затвердження Цільової
соціальної програми оздоровлення
та відпочинку дітей демобілізованих учасників
антитерористичної операції, дітей з сімей
загиблих учасників АТО та дітей-сиріт або дітей
позбавлених батьківського піклуванняна2021рік
 
 
 
З метою формування та реалізації державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей демобілізованих учасників АТО,сім`їзагиблих учасників АТО та дітей-сирітабодітейпозбавленихбатьківськогопіклуванняу Трускавецькій міській територіальній громаді, враховуючи висновки профільних постійних комісій міської ради, керуючись п.22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
1. Затвердити Цільову соціальну програму «Оздоровлення та відпочинку дітей демобілізованих учасників антитерористичної операції, дітей з сімей загиблих учасників АТО та дітей-сиріт або дітей позбавлених батьківського піклування на 2021рік», згідно  додатку.
2. Фінансовому управлінню (М. Федоричак) передбачити кошти на виконання соціальної програми, визначених Цільовою соціальною програмою оздоровлення та відпочинку дітей демобілізованих учасників антитерористичної операції, дітей з сімей загиблих учасників АТО та дітей-сиріт або дітей позбавлених батьківського піклування на 2021рік»Трускавецької міської територіальної громади  на 2021рік.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань   бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна (голова комісії         А. Стародуб) та з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування  (голова комісії  А.Тріщук).
 
     
 
 Міський голова                                                          А. Кульчинський

ДОДАТКИ

1 №95-14.12 ОНАЦЬ Додаток1.pdf Переглянути