ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

11.02.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 348
Про затвердження проекту з землеустрою щодо відведення земельної ділянки Габчак В.С. та надання земельної ділянки у власність для ведення особистого- селянського господарства площею 0,3454га в с. Уличне.


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

Від ___ ____________2021 р.              № ____
 
Про затвердження проекту з
 землеустрою щодо відведення земельної
ділянки    Габчак В.С. та надання земельної
ділянки у власність для ведення особистого-
селянського господарства  площею 0,3454га
 в с. Уличне.
         
 
Розглянувши заяви Габчака Василя Степановича, проект із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства , керуючись ст.ст. 12, 118, 123 Земельного кодексу України, Постановою кабінету Міністрів України від 16,11,2020р №1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин», п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

            1.Затвердити  Габчаку Василю Степановичу  проект  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства в с.  Уличне Дрогобицького району Львівської області, кадастровий номер -4621288200:01:002:0003.
1.1 Надати  Габчаку Василю Степановичу   у власність   земельну   ділянку площею 0,3454  га  для ведення особистого селянського господарства в с.  Уличне Дрогобицького району Львівської області, кадастровий номер -4621288200:01:002:0003, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення, за рахунок земель  запасу .
2. Габчаку В.С.  використовувати земельну ділянку  за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту iнженерних мереж загального призначення при наявностi таких на земельній ділянці (органiзацiї, якi виконують ремонтнi роботи, зобов’язанi провести повну рекультивацiю територiї). Дотримуватися вимог Земельного кодексу України
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування,  містобудування    та благоустрою  (    голова  комісії   Ю. Наконечний ).

           
Міський голова                                           А.Кульчинський