ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 339


УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
( _______________ СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
проект РІШЕННЯ
 

від   02.02021  року                  №  339
 
 
Про співфінансування проєкту «ВелоБескиди: розвиток пішохідно-трекінгової та велосипедної інфраструктури та будівництво оглядової вежі на території регіону Трускавець – Орів – Борислав – Східниця»                                                           
 
 
 
Керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», у відповідності до законів України: „Про туризм”, „Про курорти”, розпорядження КМУ від 16.03.2017року № 168-р «Про схвалення Стратегії розвитку туризму та курортів на період до 2026 року», стратегічної цілі А. «Економічно розвинена територія оздоровчо-туристичного напрямку» Стратегії розвитку Трускавецького субрегіону на період до 2028 року, міська рада
 
В  И  Р  І  Ш  И  Л  А  :
  1. Забезпечити співфінансування проєкту «ВелоБескиди: розвиток пішохідно-трекінгової та велосипедної інфраструктури та будівництво оглядової вежі на території регіону Трускавець – Орів – Борислав – Східниця» у сумі 708 002 грн. за рахунок коштів бюджету розвитку Трускавецької міської територіальної громади.
 
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна (п. А. Стародуб).

 
 
 
 
            Міський  голова                                                               А.Кульчинський