ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 336


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________ СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
від 28.11.2021 р.              № 336

Про звіт  генерального директора
ТОВ «Трускавецький водоканал»  про
результати фінансово-господарської діяльності
товариства
 
                 Відповідно до ст.. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», КОНТРАКТУ з генеральним директором Товариства з обмеженою відповідальністю «Трускавецький водоканал» від 18.11.2019р.,  враховуючи значні боргові зобов’язання та несплату податків у особливо великих розмірах ТОВ «Трускавецький водоканал», незадовільну якість питної води та стан водопостачання у м. Трускавець,  заслухавши  і обговоривши звіт  генерального директора ТОВ «Трускавецький водоканал»  , міська рада

 
ВИРІШИЛА:
 

1.  Визнати результати роботи генерального директора ТОВ «Трускавецький водоканал» Марченка Віктора Миколайовича  _____________________.
2.Управлінню житлово-комунального господарства і будівництва (С.Максимич) спільно з ТОВ «Трускавецький водоканал» розробити міську програму щодо зменшення втрат води в мережах та забезпечення якісним водопостачанням міста. Дану програму подати на розгляд комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту, будівництва та інженерних комунікацій та екології з подальшим затвердженням її на сесії Трускавецької міської ради.
3. Фінансовому управлінню (Федоричак М.) при уточненню бюджету на 2021р. передбачити кошти на реалізацію першочергових заходів програми.
4. ТОВ «Трускавецький водоканал» вжити заходів по економії обігових коштів підприємства, за рахунок власних наявних сил та засобів забезпечити виконання заходів, щодо зменшення технічних та комерційних втрат, про що щоквартально звітувати комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту, будівництва та інженерних комунікацій та екології.
5. Міському голові (А.Кульчинському) скликати позачергову сесію по питанню водопостачання та водовідведення м. Трускавця на якій розглянути зміни до Статуту ТОВ «Трускавецький водоканал», створення Наглядової ради, проведення аудиту, обрання керівника на конкурсній основі, перегляд тарифів та звіт керівника КП «Трускавецьвода»
6. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань  житлово-комунального господарства, транспорту, будівництва та інженерних комунікацій та екології  м. Трускавець.
 

 
 
Міський голова                                                              Кульчинський А.Б.