ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

V

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    3

УКРАЇНА

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської  області

 
(п’ята сесія восьмого демократичного скликання)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
 
Від 28.01.2020р.                                  №  124
           
Про затвердження Порядку надання
і виплати адресної грошової допомоги
особам, які проходили військову службу
за контрактом у ЗСУ у складі ООС
 
          З метою підтримки військовослужбовців, які захищали суверенітет та територіальну цілісність України, відповідно до Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців Трускавецької міської територіальної громади на 2021 рік, керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Затвердити Порядок надання і виплати адресної грошової допомоги особам, які проходили військову службу за контрактом у Збройних силах України у складі ООС, що додається.
2. Управлінню праці та соціального захисту населення (В.Ільницька) забезпечити призначення та виплату адресних грошових допомог особам, які проходили військову службу за контрактом у Збройних силах України у складі ООС.
3. Фінансовому управлінню (М. Федоричаку) забезпечити фінансування адресних допомог за рахунок коштів передбачених у міському бюджеті на соціальний захист.
4. Рішення Трускавецької міської ради № 746 від 31 липня 2014 року «Про надання щомісячної адресної грошової допомоги мешканцям міста Трускавця – учасникам бойових дій в зоні АТО» вважати таким, що втратило чинність.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.         
6. Рішення набуває чинності з 1 січня 2021 року.
Міський голова                                                               А. Кульчинський