ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1624-1600


ПРОЕКТ
                                      УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від ___ ____________20____ р.              № ____
 

Про надання дозволу  на виготовлення технічної 
документації із землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі
(на місцевості) Дякон Г.І.

Розглянувши заяву Дякон Галини Іванівни ,беручи до уваги Державний акт на право постійного користування землею Серія ЛВ №00000046 від 26.06.1997року, свідоцтво про право на спадщину за законом  від 15.09.2011року №794,керуючись   ст.ст. 12,118, 122, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  Ш  И  Л  А:
 

   1. Дати дозвіл  Дякон Галині Іванівні    на виготовлення   технічної        документації    із   землеустрою   щодо    встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  площею 0,0206 га по вул. Заньковецької ,3  для  ведення особистого селянського господарства з подальшим надання у  власність , за рахунок  земель  що  числяться  в постійному користуванні Банька І.М.  згідно державного акту на право постійного користування землею  серія ЛВ № 00000046 зареєстрованого в книзі записів державних актів на право постійного користування землею  26 червня  1997року .
   2.   Дякон Г.І. звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення документації із землеустрою, у відповідності до вимог земельного законодавства.
   3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Ю. Наконечний).
  

 
 
 
 
 
Міський голова                                                                               А.Кульчинський